Danskostuumverhuur

Algemeen

Wie 'schuilt' er eigenlijk achter danskostuumverhuur?
Mijn naam is Bianca Groenewegen van der Weiden en in 2000 ben ik als docent dans afgestudeerd aan de Rotterdamse Dansacademie (tegenwoordig Codarts). Sindsdien heb ik mij volledig op het lesgeven toegelegd en later ben ik mijn eigen balletschool gestart. 
 
Het geven van dansles of het runnen van een eigen ballet-/dansschool gaat vaak gepaard met het bedenken van choreografieën en het regelen van kostuums. Vaak moeten deze tientallen en soms zelfs honderden kostuums worden gekocht of gemaakt. Een zeer tijdrovende en dure kwestie. Daarnaast kan het soms ook best lastig zijn om (steeds weer) passende en verrassende kostuums te hebben. Hoe fijn is het om, naast het maken of kopen van nieuwe dingen, ook ergens terecht te kunnen waar je een 'kant en klaar' kostuum kunt huren?! 
 
Alleen bij wie kun je voor wat terecht? Vaak weet je niet welke kostuums iemand heeft en dat maakt het zoeken lastiger. Of soms weet je nog niet precies wat je zoekt, totdat je het kostuum (of de foto ervan) ziet. 
 
Zodoende dus het ontstaan van 'www.danskostuumverhuur.nl'
Op deze website kun je (op je gemak en op elk moment) eenvoudig bekijken voor welke kostuums en attributen je bij mij terecht kunt. 
 
Heb je vragen of interesse, neem dan contact op middels het contactformulier.
 
Dansante groet, Bianca
Maak simpel je website Eigen site maken